FAQS

De quin material estan fetes les esponges?

Actualment, totes les esponges estan fetes de cotó 100%. A la botiga pots trobar la descripció detallada de tots els productes.

Què rebré amb la meva comanda?

Quan facis una comanda rebràs exclusivament el producte comprat. En cap cas estàs comprant els elements de decoració que apareixen a la fotografia (ex. pedres, bol, tronquets, etc)

Quan rebré la meva comanda?

Si has comprat un producte en stock, el rebràs entre 24-48h una vegada fet l’enviament. Si has comprat un producte “Sota comanda”, ens posarem a treballar el més aviat possible per fer-lo. Podem trigar entre 10-15 dies laborables en enviar-lo. T’avisarem una vegada fet l’enviament.

Cal tenir en compte que al ser una feina completament artesanal pot haver-hi demores en certes èpoques de l’any (vacances, campanya de Nadal, etc). En qualsevol cas, treballarem el més ràpid possible perquè rebis la comanda el més aviat.

Puc retornar o canviar els productes comprats?

Per motius d’higiene no s’accepten canvis ni devolucions.

Des d’on s’envien les comandes?

Totes les comandes s’envien des de Barcelona.

El producte que he rebut no és exactament del mateix color que vaig veure en pantalla.

Has de tenir en compte que el color pot canviar segons la llum i les pantalles, així que sempre pot haver variacions entre la imatge que veus en pantalla i el color real del producte. En cap cas, EcoCrochet Barcelona serà responsable d’aquestes possibles variacions de color.

Utilitzeu plàstic en l’embalatge?

No. Per nosaltres el nostre compromís amb el medi ambient és molt important, per això hem buscat un embalatge lliure 100% de materials plàstics. Els productes venen dins d’una caixa de cartró automontable, fet pel qual no ens cal utilitzar cinta adhesiva. A més, la targeta que s’adjunta amb la comanda està impresa amb paper reciclat.

Què vol dir que un producte està disponible “sota comanda”?

Això significa que el producte encara no està fet. Quan compres sota comanda, nosaltres ens posarem a fer els productes el més aviat possible perquè no triguis en rebre’ls. En aquest cas podem trigar en fer l’enviament uns 10-15 dies laborables.

Cal tenir en compte que al ser una feina completament artesanal pot haver-hi demores en certes èpoques de l’any (vacances, campanya de Nadal, etc). En qualsevol cas, treballarem el més ràpid possible perquè rebis la comanda el més aviat.

I si tinc molt clar que vull una esponja, però ara mateix no la teniu en stock o no hi ha cap color que m’agradi, què faig?

Tenim una gran varietat de colors, però no una alta capacitat d’stock ja que no som una gran empresa. Si has vist una esponja que t’agrada i actualment no està en stock, envia’ns un missatge i treballarem per solucionar-ho. D’altra banda, si no veus cap color al web que t’acabi de fer el pes, posa’t en contacte amb nosaltres i en parlem.

Tinc una botiga i els vostres productes encaixen amb la nostra filosofia. Els podríem tenir per vendre’ls?

A EcoCrochet Barcelona volem arribar a conscienciar al màxim de persones possibles sobre la necessitat de cuidar el medi ambient, i ho volem fer a través dels nostres productes. Estem oberts a servir a botigues o  a fer col·laboracions amb altres artesans. Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns el teu projecte i en parlem.