De quin material estan fets els productes?

Tots els nostres productes estan fets amb fibres naturals (cotó i cotó orgànic, amb certificat GOTS)

Al catàleg trobaràs tota la informació tècnica i els colors disponibles.

Què és el certificat GOTS?

Està reconeguda com la norma líder en el processament de materials tèxtils fets amb fibra orgànica. No només conté els requisits per cuidar el medi ambient al llarg de tota la cadena de producció, sinó que també sosté el compliment de criteris socials.

Aquí trobaràs tota la informació oficial d’aquesta norma.

Quin preu tenen els productes?

El llistat de preus el pots trobar al catàleg.

Quins mètodes de pagament accepteu?

Volem que els tràmits siguin el més fàcils i ràpids possibles, per això treballem amb Paypal i Bizum. També pots pagar en efectiu si tries l’opció de venir a buscar el producte personalment.

Què rebré amb la meva comanda?

Quan facis una comanda rebràs exclusivament el producte comprat. En cap cas estàs comprant els elements de decoració que apareixen a la fotografia (ex. pedres, bol, tronquets, etc)

Quan rebré la meva comanda?

Una vegada fet l’enviament, la rebràs com a molt tard en 3 dies laborables, tot i que normalment arriben a les 24-48h. Recorda que si has comprat un producte “Sota comanda”, ens posarem a treballar el més aviat possible per fer-lo. Podem trigar entre 10-15 dies laborables en enviar-lo. T’avisarem una vegada fet l’enviament.

Cal tenir en compte que al ser una feina completament artesanal pot haver-hi demores en certes èpoques de l’any (vacances, campanya de Nadal, etc). En qualsevol cas, treballarem el més ràpid possible perquè rebis la comanda el més aviat.

Puc retornar o canviar els productes comprats?

No s’accepten canvis ni devolucions.

Des d’on s’envien les comandes?

Totes les comandes s’envien des de Barcelona.

Quin cost té l’enviament?

El cost de l’enviament és de 4,5€.

Puc venir a recollir personalment el paquet?

Sí, si ets de la zona de Barcelona i vols venir a recollir el teu paquet, et facilitarem una adreça i un horari perquè el vinguis a recollir. En aquest cas no es cobrarà cap cost d’enviament.

El producte que he rebut no és exactament del mateix color que vaig veure en pantalla.

Has de tenir en compte que el color pot canviar segons la llum i les pantalles, així que sempre pot haver variacions entre la imatge que veus en pantalla i el color real del producte. En cap cas, EcoCrochet Barcelona serà responsable d’aquestes possibles variacions de color.

Utilitzeu plàstic en l’embalatge?

No. Per nosaltres el nostre compromís amb el medi ambient és molt important, per això hem buscat un embalatge lliure 100% de materials plàstics. A més, l’embalatge va sense cap marca perquè el puguis reutilitzar.

Què vol dir que un producte està disponible “sota comanda”?

Això significa que el producte encara no està fet. Quan compres sota comanda, nosaltres ens posarem a fer els productes el més aviat possible perquè no triguis en rebre’ls. En aquest cas podem trigar en fer l’enviament uns 10-15 dies laborables.

Cal tenir en compte que al ser una feina completament artesanal pot haver-hi demores en certes èpoques de l’any (vacances, campanya de Nadal, etc). En qualsevol cas, treballarem el més ràpid possible perquè rebis la comanda el més aviat.

I si tinc molt clar que vull un producte, però ara mateix no hi ha cap color que m’agradi, què faig?

Tenim una bona varietat de colors, però no una alta capacitat d’estoc. Si vols un color que no tenim, envia’ns un missatge i treballarem per solucionar-ho.

Tinc una botiga i els vostres productes encaixen amb la nostra filosofia. Els podríem tenir per vendre’ls?

A EcoCrochet Barcelona volem arribar a conscienciar al màxim de persones possibles sobre la necessitat de cuidar el medi ambient, i ho volem fer a través dels nostres productes. Estem oberts a servir a botigues o  a fer col·laboracions amb altres artesans. Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns el teu projecte i en parlem.